Netwerkavond recreatie en toerisme in het Westerkwartier op 22 november 2016Samen met de vier Westerkwartier gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn organiseert de Ondernemers Vereniging Toerisme Westerkwartier (OVTW) een informatieve avond over Toerisme in het Westerkwartier.

Een boeiende en inspirerende avond over mogelijkheden in onze prachtige regio en de rol van de vereniging daarin.

Het programma wordt geopend door de voorzitter van het portefeuillehouders overleg Toerisme van de vier gemeenten, burgemeester Berend Hoekstra van Leek.

Aansluitend korte presentaties van de voorzitter van de vereniging, Jan Oomkes, de regio coördinator van Marketing Groningen, Michel Aaldering, een toeristisch ondernemer Almar Kuchlein en een jonge enthousiaste boswachter, Marieke de Boer van Staatsbosbeheer.

De sprekers gaan in op nut en noodzaak van recreatie en toerisme en het belang van samenwerking daarbij in het hart van het Noorden, het Westerkwartier!

Na afloop van het programma is er gelegenheid onder het genot van een drankje na te praten.

De uitnodiging geldt voor alle (toekomstige) ondernemers in de toeristische sector in het Westerkwartier, die zich bezig houden met recreatie, kunst en cultuur.

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 22 november 2016 in De Kruisweg in Marum (9363AA), de zaal is open om 19.00 uur, aanvang programma 19.30 uur, toegang gratis.

Mail info.ovtw@gmail.com

 

 

Deel deze pagina