Monniken

Monniken

Monniken arrangement

Waan je voor even in het leven van een monnik in Aduard. Voel de sfeer in de abdij en proef de gerechten van alledag uit het leven van de monnik. Laat het arrangement je meenemen terug in de tijd, waarin de monniken tot in de wijde omtrek van Aduard hun sporen achterlieten. 

U start de beleving tijdens de rondleiding in het kerkje van Harkema, onder het genot van twee kopjes koffie en overheerlijk appelgebak.

Het spoor van de monniken brengt u vervolgens terug naar daar waar de dag begon, het abdij. U hoort hier tijdens de rondleiding van alles over het klooster, maar ook over het leven als monnik.

Na al deze indrukken kunt u in 'T Restaurant Aduard aanschuiven voor een historische monnikenbuffet. Het monnikenmenu is samengesteld uit gerechten die de monniken vroeger aten. Het klooster van Aduard was volledig zelfvoorzienend en had de beschikking over een groente- en kruidentuin. Van de voorwerken, kwam het graan, zuivel en vlees. De aardappel was er in die tijd zelfs nog niet, iets wat nu bijna niet voor te stellen is.

Het complete arrangement kost € 23,50 per persoon

Hebt u interesse en wilt u reserveren? Neem dan contact op met familie Ykema

0594-212541 of 06-41501984

boek nu voor 23,50

Deel deze pagina