Koetsrit Van Borg tot Havezate

Koetsrit Van Borg tot Havezate

In de rust van het landgoed, tussen de statige beukenbomen, waar het zonlicht prachtig doorheen schijnt, klinkt het briesen en de klanken van paardenhoeven over de weg. Over de weg, die al zoveel keer gereden is. Door de huidige tijd, totaal in vergetelheid geraakt. Adel, postkoetsen en boodschappers reden dagelijks tussen borg en landgoed, om hun rijkdom en macht te beklinken.
U waant u nu op deze weg en terug in de tijd. Het ritme volgend van de natuur, terwijl de snelheid van vandaag de dag langs u heentrekt. Vandaag is het tempo van het paard het tempo …

Koetsierderij Phaeton en Cuisinerie Mensinge bieden mensen de gelegenheid met een mooi arrangement van een speciale koetsrit met een leuke tussenstop bij het oude koetshuis als adel verwend te worden op landgoed Mensinge.

Tijdens de koetsrit krijgen de gasten het koffiearrangement 'koffie van de koetsier' aangeboden door Koetsierderij Phaeton bij Cuisinerie Mensinge.
Het arrangement is op basis van (maximaal) 4 volwassen personen en kost 60,00 euro per koetsrit.

Koetsierderij Phaeton, Cuisinerie Mensinge en Museum Nienoord verzorgen op basis van reservering deze geweldige ritten.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met koetsier Hoeke Krist via telefoonnummer 06-22488292 of via de mail: info@koetsierderijphaeton.nl
 

boek nu voor 60,00

Deel deze pagina