Boer'n Business

Boer'n Business

Is het tijd voor een keer iets heel anders? Houdt u van actief zijn in de buitenlucht, bent u liever moe dan lui en hebt u altijd al willen weten wat er zoal op onze boerderijen gebeurt? Boek dan ons bijzondere Boer'n Business-arrangement. U wordt ontvangen op de Hayema Heerd en kunt alvast mijmeren over de bijzondere overnachting in het stro. Na een welkomstdrankje wordt u naar de boerderij gebracht waar uw 'inboeringscursus' van start gaat. Dit kan variëren van een traditionele of juist supermoderne melkveehouderij, of gaat u liever naar één van de mooiste fruitbedrijven van Noord-Nederland? Ervaar, ontdek en geniet. Tijdens uw 'inboeringscursus' krijgt u alle kneepjes van het boerenvak uitgelegd, mag u zelf aan de slag en er is volop ruimte voor gezelligheid en uitwisseling.Terug op de Hayema Heerd kunt u zich settelen in uw unieke stro-verblijf. Ervaar de rust van het Groningse platteland en verbaas u over het comfort van uw bed van stro. De volgende morgen wordt u gewekt met een heerlijk uitgebreid boerenontbijt, met diverse produkten direct uit de streek.

Prijs is op basis van minimaal 2 personen (kinderen vanaf € 35,00 per kind). De inboeringscursus is ook uit te breiden tot een dagdeel. Vraag naar de mogelijkheden. 

Extra:
Voor een meerprijs van € 35,00 p.p. kunt u genieten van een heerlijk driegangendiner in een uitstekend en gezellig restaurant in de nabije omgeving van de Hayema Heerd (prijs is exclusief drankjes).Boeking voor meer dan twee personen is mogelijk. Vanaf vier personen geldt een bijzonder groepstarief. Vraag naar de mogelijkheden. Boek een tweede nacht bij voor € 39,50 p.p.. Zo maakt u er een korte vakantie van drie dagen van.

http://slapeninhetstro.hayemaheerd.nl/contact/
 

Boek nu vanaf 87,50

Deel deze pagina