Landgoed Nienoord Fair

Landgoed Nienoord Fair


Op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni 2016 wordt voor de eerste maal de Landgoed Nienoord Fair georganiseerd. De Landgoed Nienoord Fair wordt gehouden op het lommerrijke en statige landgoed Nienoord. Een sprookjesachtig mooi decor voor het zeer divers en inspirerend opgezette zomers getinte buitenevenement voor de gehele familie, jong en oud. De organisatie van deze exclusieve fair ligt in handen van Grand Café Borg Nienoord.

De Landgoed Nienoord Fair is een zomerse wervelwind van vele en diverse bedrijven die de bezoekers verrassen met hun producten. De fair wordt omlijst met een uitgebreid activiteitenprogramma, óók diverse leuke activiteiten voor kinderen. Diversiteit is troef op de Landgoed Nienoord Fair. Of het nu gaat om een zomerse wijn, fijne slippers, een loungeset voor de tuin of een verrassende buitenkeuken. Ook kunst, bloemdecoraties, kleding, sieraden, brocante spullen voor in en om het huis, heerlijke delicatessen en of producten uit eigen streek. De fair op landgoed Nienoord wakkert de ‘zomerkriebels’ van de bezoekers nog eens extra aan. 

Twee dagen lang kunnen bezoekers genieten van alles wat het goede leven te bieden heeft op het romantische, sfeervolle en prachtige bomenrijke landgoed rondom de statige Borg Nienoord. Livemuziek, workshops en demonstratieprogramma’s completeren het totale aanbod tijdens de Landgoed Nienoord Fair. Moe geworden van alle indrukken op de fair of gewoon even rusten en ontspannen is mogelijk in het in de Borg Nienoord gevestigde Grand Café Borg Nienoord, dat beschikt over een ruim en op het zuiden liggend buitenterras. 

Landgoed Nienoord Fair vindt plaats Zaterdag 18 juni en Zondag 19 juni van 10.00 – 17.00 uur. De entree is €6,00, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Deel deze pagina