ZomerJazzFietsTour

ZomerJazzFietsTour

Op de allerlaatste zaterdag van augustus, de 25e dus, gaat de ZomerJazzFietsTour van start. De fietstour is een combinatie van een prachtige fietstocht door het Reitdiepdal en intieme jazzconcerten in Middeleeuwse kerkjes en boerenschuren. Het perfecte dagje uit voor iedereen die van fietsen én jazzmuziek houdt.
 

Het is alweer de 26e editie van de ZomerJazzFietsTour. Jazzliefhebbers kunnen kiezen uit een van de fietsroutes in het Reitdiepdal. Onderweg kunnen ze genieten van verschillende concerten. Ook zijn er punten waarop kan worden overgestapt op een andere route. Er moeten wel keuzes gemaakt worden, want het is onmogelijk om alle bandjes en muzikanten te zien.

Op het programma staan solisten, swingende bandjes, oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten uit de Nederlandse jazzwereld of van ver daarbuiten. Op de vrijdag voorafgaand aan het festival staat traditioneel de proloog op het programma, waarbij de bezoekers alvast een voorproefje krijgen van wat hen te wachten staat.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Groningen, Plato Groningen, Swingmaster Groningen, of via de website van de fietstour.
 

http://www.zjft.nl 

Deel deze pagina