Telekids Fandag

Telekids Fandag

Ontmoet je Telekids-helden tijdens de tweede editie van de Telekids Fandag op zondag 22 juni 2014! Dans en zing mee tijdens de optredens van Keet!, Ernst Bobbie en de rest, de Bibaboerderij, Raak! en de Telekids Discoshow.

Op Main street kan je op de foto met je favoriete Telekids-helden zoals Brandweerman Sam, Fien en Teun, Cloe’s Closet, en natuurlijk Bobo.

Speel en bouw een zo mooi of hoog mogelijke Chuggington creatie met de Stack Track Competitie tijdens de Fandag en maak kans op mooie prijzen. Voel je een echte coureur op het Hot Wheels circuit en haal zo snel mogelijk de finish. Ook het draakje Nieno is van de partij om mee te feesten, bouwen en handen te geven. Het wordt een dag vol activiteiten en belevenissen die je niet mag missen!

Een filmcrew van RTL is op de Telekids Fandag aanwezig om een mooie film te maken die zal worden uitgezonden op het Telekidskanaal.

  • locatie: Familiepark Nienoord, Nienoord 20 te Leek
  • tijdstip: het Familiepark is deze dag geopend van 09.30 - 17.30 uur
  • entree: entreekaarten voor de Telekids Fandag zijn online verkrijgbaar voor € 9,00 per stuk. Aan de kassa van Familiepark Nienoord zijn ze verkrijgbaar voor €10,00 per stuk. Abonnementshouders krijgen op vertoon van hun abonnementspas en kortingsbon 50% korting en betalen slechts €5,00 per kaart (alleen bij de kassa)

 

Kijk voor meer informatie op: www.landgoednienoord.nl

Deel deze pagina