Symposium "Regiomarketing in het Westerkwartier" bij De Postwagen

Symposium "Regiomarketing in het Westerkwartier" bij De Postwagen

Inspirerende middag over kansen toerisme Westerkwartier

Donderdag 20 november 2014 organiseert de Ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier hét Symposium Regiomarketing. Regiomarketing brengt de sterke punten van een gebied onder de aandacht en geeft richting aan bestaande en nieuwe ideeën. Door slim te verbinden en te communiceren kun je de regio een eigen gezicht geven. De ondernemersvereniging timmert momenteel hard aan de weg om het Westerkwartier nog meer op de toeristische kaart te zetten. Om weer een stap in de goede richting te maken, organiseert het bestuur op 20 november dit inspirerende symposium.

Diverse sprekers uit het hele land zullen hun ideeën én aanpak delen met de aanwezigen. Hans Hillebrand is directeur van Stichting Innovatie Recreatie en Ruimte (STIRR). De STIRR is opgezet door ondernemers en fungeert als aanjager van initiatieven op het snijvlak van gastvrij ondernemen en ruimte. De stichting steunt en stimuleert innovaties en begeleidt ontwikkelingen en kansen in de praktijk. Simone Janzen is eigenaar van De Vechtdal Hoeve in Overijssel en vertelt haar verhaal over bruisend ondernemerschap. De Vechtdal Hoeve biedt een unieke combinatie van landbouw, natuur, recreatie en educatie. Dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2012 zijn zij door de ANWB verkozen tot ‘meest innovatieve uitje van Nederland’. En er komen meer boeiende gastsprekers. Bekijk de website symposium.ovtw.nl voor het gehele programma.

Voorzitter van de ondernemersvereniging Jan Oomkes heeft hoge verwachtingen van het symposium. ‘Er komen zeer interessante sprekers, die ook vooral vertellen over de praktijk. Ik denk dat ondernemers uit het Westerkwartier zeer geïnspireerd kunnen worden en dat het ons gaat helpen om een volgende stap te zetten’, aldus Oomkes. Iedereen die geïnteresseerd is -ondernemers, bestuurders, studenten- en zich betrokken voelt bij het Westerkwartier is welkom. Deelname is kosteloos, inclusief lunch. Opgeven is gewenst i.v.m. catering en kan via symposium.ovtw.nl. Het Symposium Regiomarketing vindt plaats op donderdag 20 november, van 12.00-17.00 uur in De Postwagen in Tolbert (Hoofdstaart 53).

Deel deze pagina