Sunday in the Park

Sunday in the Park


Met BlueNote Bigband

Sunday in the Park staat in het teken van een zomerse, relaxte zondagmiddag tussen het sprookjesachtige groen bij Podium Nienoord. Onder het genot van hapjes en drankjes van verschillende foodtrucks kan jong en oud genieten van uiteenlopende muziek. Toegang is gratis. Neem je familie/vrienden mee!

MUSIC

De BlueNote Bigband heeft een zeer breed repertoire opgebouwd variërend van de bigband 'classics' tot de hedendaagse moderne bigband jazz. Ook moderne pop en latin ligt regelmatig op de lessenaars. 

Onder de muzikale leiding van Toine Weterings, bastrombonist van Koninklijke MIlitaire Kapel "Johan Willem Friso", is de band meer dan ooit bezig een eigen en origineel geluid op te bouwen. Maar bovenal is de BlueNote een gezellige club muzikanten, die er altijd een feestje van weet te maken!

FOOD

Aan de innerlijke mens wordt uiteraard ook gedacht! Zo zorgt De Smulcaravan voor heerlijke smoothies en crêpes, krijg je bij Lunchbox Foodtruck zalige bio-gerechtjes en moet je voor verrukkelijke tosti's en brownies bij Ilja's Party Food zijn. Voor wijn, bier en fris kun je bij de mensen van Sportcentrum Leek terecht.

PICNIC

Het derde ingrediënt van Sunday in the Park is het idee van één grote picknick. Dus schuif aan op een bankje, picknickkleed, loungestoel of krat en geniet van een relaxte middag vol muziek, lekker eten/drinken en meer. Iedereen is welkom!
 

Deel deze pagina