Sunday in the Park

Sunday in the Park


Met Clovers End en Quartier Latin Plus

Sunday in the Park staat in het teken van een zomerse, relaxte zondagmiddag tussen het sprookjesachtige groen bij Podium Nienoord. Onder het genot van hapjes en drankjes van verschillende foodtrucks kan jong en oud genieten van uiteenlopende muziek. Toegang is gratis. Neem je familie/vrienden mee!

MUSIC

Clovers End: Ierse folk, country en balfolk; ze spelen het allemaal! 
Quartier Latin Plus is een kwartet ervaren muzikanten uit het noorden van het land en speelt gipsy-jazz, latin en standards met een vleugje bohemien.

FOOD

Aan de innerlijke mens wordt uiteraard ook gedacht! Zo zorgt De Smulcaravan voor heerlijke smoothies en crêpes, moet je voor verrukkelijke tosti's en brownies bij Ilja's Party Food zijn en proef je Vietnamese lekkernijen bij LaCa Banh Mi&Roll - Vietnamese Sandwich. Voor wijn, bier en fris kun je bij de mensen van Sportcentrum Leek terecht.

PICNIC

Het derde ingrediënt van Sunday in the Park is het idee van één grote picknick. Dus schuif aan op een bankje, picknickkleed, loungestoel of krat en geniet van een relaxte middag vol muziek, lekker eten/drinken en meer. Iedereen is welkom!

Deel deze pagina