Sunday in the Park

Sunday in the Park


Met Soundoftime en The Mississippi Kings

Sunday in the Park staat in het teken van een zomerse, relaxte zondagmiddag tussen het sprookjesachtige groen bij Podium Nienoord. Onder het genot van hapjes en drankjes van verschillende foodtrucks kan jong en oud genieten van uiteenlopende muziek. Toegang is gratis. Neem je familie/vrienden mee!

MUSIC

Soundoftime uit Drenthe zorgt voor een swingende middag bij het Podium met covers uit de jaren 70, 80 en 90 en van nu.

Een verzengende slidegitaar, een grommende en scheurende mondharmonica, een spetterend washboard: allemaal te horen bij The Mississippi Kings! De band speelt in de volledige bezetting en heeft de aloude Deltablues en de Chicagoblues uit de jaren 50 en 60 als voorname inspiratiebronnen. Naast eigen werk bestaat het repertoire uit muziek van bluesgrootheden als Robert Johnson, Bukka White, Mississippi Fred McDowell en Robert Lee Burnside.

FOOD

Aan de innerlijke mens wordt uiteraard ook gedacht! Zo zorgt De Smulcaravan voor heerlijke smoothies en crêpes, krijg je bij Lunchbox Foodtruck zalige bio-gerechtjes en moet je voor verrukkelijke Vietnamese snacks by LaCa Banh Mi&Roll zijn. Voor wijn, bier en fris kun je bij de mensen van Sportcentrum Leek terecht.

PICNIC

Het derde ingrediënt van Sunday in the Park is het idee van één grote picknick. Dus schuif aan op een bankje, picknickkleed, loungestoel of krat en geniet van een relaxte middag vol muziek, lekker eten/drinken en meer. Iedereen is welkom!
 

Deel deze pagina