Muziekavond met The Mystery Men & Tweaky Tones in Nuis

Muziekavond met The Mystery Men & Tweaky Tones in Nuis


Op zaterdagavond 12 maart 2016 vindt er in dorpshuis De Vrijborg in Nuis een sfeervolle muziekavond plaats. De heren en dames van The Mystery Men en Tweaky Tones staan garant voor een leuk en avondvullend programma. De deuren staan vanaf 20.00 uur open en iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom om te swingen en te genieten van een gevarieerd aanbod aan muziek.

The Mystery Men (de enige Cliff Richard & The Shadowsband van Noord Nederland) komen uit het Groninger Westerkwartier en hebben in 2015 diverse succesvolle concerten achter de rug. De groep brengt met een schitterende “shadowsound” instrumentale muziek van de wereldberoemde Shadows, Maskers, Ventures, Spotnicks, etc. ten gehore. Daarnaast staan vele zangnummers op het repertoire waarop gedanst kan worden, waaronder klassiekers van CCR, Elvis, Otis Reading en Cliff Richard.

Tweaky Tones is een groep jonge enthousiaste club muzikanten uit Noord/Zuidhorn die plezier hebben in het maken van muziek. Ze vormen samen enkele wisselende formaties en bieden een zeer gevarieerd avondvullend programma. Voor elke generatie brengt de band nummers: van de Stones, Amy mc Donald, Herman Brood, maar ook af en toe eigen nummers passeren de revue.

De toegang tot deze gezellige avond is gratis.

Deel deze pagina