Leekster Muziek Festival

Leekster Muziek Festival


Op zaterdag 4 juni 2016 organiseren de Leekster muziekverenigingen voor het eerst gezamenlijk een festival. In de Rodenburghal in Leek zullen 's ochtends vanaf 09.30 uur vele solisten/duo's/trio's zich presenteren. Zij worden beoordeeld door een jury en ontvangen van hun optreden een schriftelijk verslag.

In de middag gaan de muziekverenigingen zichzelf presenteren. Na de opening door burgemeester Hoekstra om 13.30 uur zullen Flexx Music Woldhoorn o.l.v. Henk van Ras, De Koetsebloazers o.l.v. Jan Miedema, opleidingsorkest CMV Harmonie o.l.v. Wim Westerman, a-orkest CMV Harmonie o.l.v. Wim Westerman en Concordia o.l.v. Jaap Wils zich presenteren. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van alle orkesten.

In het verleden organiseerden de muziekverenigingen eigen solistendagen maar de gezamenlijke besturen hebben nu besloten om dit "Leek breed" te gaan doen. En met succes want het ochtendprogramma zit helemaal vol met optredens. De entree is zowel in de ochtend als middag geheel gratis.

Deel deze pagina