Jaren 80 Feest Tolbert is jarig!

Jaren 80 Feest Tolbert is jarig!

De Postwagen in Tolbert is op de laatste zaterdag in oktober weer even “the place to be” voor de stappers van 30, 40 jaar geleden!

In meerdere zalen, elk met hun eigen thema, draaien dj’s van toen dezelfde plaatjes die ze eind jaren 70 en jaren 80 ook ten gehore brachten.


Het is alweer de 30e editie van het populaire evenement. Een heerlijke avond voor de "stappers van toen". Een feest waar de nostalgie weer opbloeit en waar iedereen nog een keer uit z'n plaat kan gaan! Heerlijke dansplaten en de grootste hits van toen worden herbeleefd op deze langste zaterdagavond als de klok weer een uurtje terug gaat! Ook deze editie wordt “opgelicht” met een grote Saturday Night Fever dansvloer en uiteraard ontbreken ook de spiegelbollen niet!

Voorverkoop gestart!

De voorverkoop is alweer in volle gang! Tickets zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland maar ook bij FiftyFifty & de Postwagen in Tolbert en bij Easy Bio, de Rodenburghal, Hairspecials en Shoeby in Leek. Online bestellen is ook mogelijk, op www.jaren80feest.nl. De deuren gaan zaterdag 28 oktober a.s. open om 21.30 uur en het feest duurt tot ca. 2.00 uur.
 

Deel deze pagina