Flinke Pink Festival 2016 in Leek

Flinke Pink Festival 2016 in Leek


Van vrijdag 13 mei t/m maandag 16 mei 2016 kunnen liefhebbers weer genieten van Flinke Pink. Flinke Pink is één van de meest vernieuwende en drukstbezochte evenementen van Leek en omstreken. Het festival is midden in de bossen van het gelijknamige Landgoed in Leek en staat garant  voor weer een lang weekend outdoor feesten tijdens Pinksteren.

Het Flinke Pink Festival duurt vier dagen en begint dit jaar op vrijdagavond (vanaf 20.00 uur) met muziek uit de 90’s. Zaterdagavond (vanaf 19.00 uur) wordt de knop omgezet naar de diepe beats van hardstyle. Zondagmiddag staat in het teken van dance muziek begeleid door live-muzikanten en `s avonds staat Flinke Pink in het teken van de White edition waarin house, trance en dance worden afgewisseld. Maandag wordt het festival in stijl afgesloten (vanaf 11.00 uur) met zes bands en de finale wordt verzorgd door twee dj’s.

De entree bedraagt dit jaar € 2,50 per avond. Daarnaast is er aan de kassa van Podium Nienoord een passe-partout verkrijgbaar waarmee men voor € 5,00 alle avonden onbeperkt toegang heeft. Het festival is zondagmiddag en maandag overdag gratis te bezoeken.

Meer informatie is te vinden op www.flinkepink.nl en www.facebook.com/flinkepink.

Deel deze pagina