Feestweek in Tolbert

Feestweek in Tolbert


Woensdag 1 juli 2015 t/m zaterdag 4 juli 2015 is het feest in Tolbert. Stichting Volksvermaken Tolbert pakt uit met een zeer gevarieerd programma voor jong en oud.

Traditionele hoogtepunten zijn onder meer ringsteken met aanspanningen, buikschuiven, de immer zeer druk bezochte jaarmarkt, de kindermiddag, de brommertoertocht en het daverende slotfeest. Nieuwe elementen van de feestweek zijn onder meer de Culinaire Dropping, Levend Tafelvoetbal, solex- en fietstocht, de Tolberter artiestenavond, een Vermaakmiddag met ‘Ik Hou Van Holland’ voor cliënten van De Zijlen en een Boeren-Doe-Dag voor jong en oud.

Ook dit jaar is er weer een ouderwets gezellig Café genaamd “Volksvermaken Café” Het little house van de Postwagen wordt op donderdag 2 juli, vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli omgetoverd tot een gezellig café. Met een leuke aankleding, statafels en een stamtafel wordt het weer ouderwets gezellig. Even kletsen met elkaar onder het genot van een borrel, vrolijke muziek erbij met een lokale artiest.

Het volledige programma is te vinden op de website volksvermakentolbert.nl/agenda

Deel deze pagina