Feest in Leek tijdens LeekWeek

Feest in Leek tijdens LeekWeek


Van vrijdag 28 augustus tot en met zaterdag 5 september 2015 is het feest in Leek. De LeekWeek komt dit jaar met een voller programma dan ooit te voren. Naast de reguliere LeekWeek activiteiten die Stichting Stelten jaarlijks organiseert sluiten de gemeente, ondernemers en andere stichtingen ook bij de festiviteiten aan met activiteiten in de LeekWeek. Zo kunt u op zaterdag 29 augustus genieten van een feestelijke muzikale streetparade van muziekkorpsen in en rond het centrum van Leek-Nietap. Op woensdagmiddag 2 september is er gezellige draaiorgelmuziek, waarbij kinderen met een klein handorgel een draaiorgelcertificaat kunnen verdienen.

Landgoed Nienoord met nieuwe glans

Dankzij de inzet van velen en de hulp van subsidies heeft het landgoed met de bijzondere borg, de schelpengrot en de prachtige landelijke omgeving de afgelopen jaren ook een flinke opknapbeurt gekregen. Nu alles er weer zo glanzend bij ligt, willen we het landgoed graag aan u laten zien. In de filmzaal van het Infocentrum zijn de hele week tussen 10 en 16 uur drie films te zien: één over de historie van het landgoed Nienoord, één over de projecten die uitgevoerd zijn in het kader van de renovatiebeurt en een film over het centrum van Leek-Nietap door de jaren heen. Maak een wandeling over het landgoed. Bij het Infocentrum is een gratis kaartje verkrijgbaar.

De gemeenten Leek en Noordenveld gaan de herinrichting van het centrum Leek-Nietap feestelijk afsluiten tijdens de LeekWeek met zowel inwoners, ondernemers en betrokkenen bij het project.

Bekijk het bomvolle LeekWeekprogramma vol activiteiten op winkeleninleek.nl

Deel deze pagina