ABBA Tribute Live in Leek

ABBA Tribute Live in Leek


Op zaterdagavond 10 september 2016 gaat Leek terug in de tijd met ABBA Tribute Live. Een sfeervolle, theatrale, avondvullende show met topmuzikanten die alles live spelen. Samen met twee geschoolde zangeressen weten ze op bijna perfecte wijze de karakteristieke ABBA sound te evenaren.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma mia, Voulez vous en The winner takes it all? ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal). 

In 2013 heeft ABBA Tribute, door de Nederlandse maar ook buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands van Europa, zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep. De band wordt ondersteund door perfect licht en geluid, decor en aankleding waardoor de show heel dicht in de buurt komt van het origineel. Dat er authentieke 70's en 80's (originele ABBA) kleding gedragen wordt tijdens de optredens maakt het plaatje compleet. ABBA Tribute is een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!

Voor het concert in de Rodenburghal in Leek is de online kaartverkoop reeds gestart. Tickets zijn tijdelijk slechts €10,00 per stuk en kunnen besteld worden op www.rodenburglive.nl.

Deel deze pagina