20 jaar sfeeravond met Partyband Tilt

20 jaar sfeeravond met Partyband Tilt


Zaterdag 26 November met Partyband Tilt, Kruisweg Marum.

Marum- Op de laatste zaterdag in november is het weer tijd voor de sfeeravond in Kruisweg Marum. Al 20 jaar is de sfeeravond een begrip in de regio.
In de partyzaal staat dé partyband TILT MUSIC. In de marmerzaal kun je uit je dak gaan met muziek uit de jaren '90 en '00 en deze keer gaan de tussenzaal en de bovenzaal ook open.
Een avond net als toen.

Partyband "TILT MUSIC"

Het succes van Tilt laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan, ondanks dat zij bijna alle grote sterren al hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé. Of het een stijlvol bedrijfsfeest is of een mega grote feesttent van Hollandse hits voorzien, alles is mogelijk. Knallen van de eerste tot de laatste noot.
De dj' s in de marmerzaal nemen je mee in de ultieme beleving van de jaren '90 en '00.
De bovenzaal wordt omgetoverd tot feestcafé met een dj uit die tijd. De tussenzaal waar deze keer niet gerookt mag worden zal een sfeerband de avond bepalen.
Voor de  rokers wordt er een aparte ruimte gecreëerd. mega grote feesttent van Hollandse hits voorzien, alles i
Een speciaal feest wat maar 1 x per jaar zal worden gehouden. Een vette reünie voor de grote aanhang van stappers uit die mooie uitgaanstijd.

Kaartverkoop:
Marum: Primera en Kruisweg
Leek: Bio Corner-Easy Hobby
Surhuisterveen: Bruna & Music Store
Kaarten in de voorverkoop € 8,00
Kaarten aan de kassa € 10,00
Zaal open vanaf 22:00 uur
Toegang 18+

Deel deze pagina