50 jaar BZN herinneringen live in Leek

50 jaar BZN herinneringen live in Leek


Op zaterdagavond 12 november 2016 kunnen BZN-fans hun hart ophalen. In de sfeervolle, theatraal ingerichte Rodenburghal in Leek wordt het genieten van een avond vol met alle grote (live gezongen en gespeelde) BZN hits!

Gouden stemmen van het eerste uur Jan Keizer en Anny Schilder worden begeleid door topmuzikanten. Dit jaar, 50 jaar na de eerste monsterhit Mon Amour, worden een beperkt aantal concerten gegeven door de "original voices" Jan Keizer en Anny Schilder.

BZN werd opgericht in de jaren 60. Na 8 rock-achtige hits werd in 1976 de muzikale koers gewijzigd en scoorde de band met Jan Keizer en de aan de band toegevoegde zangeres Anny Schilder de monsterhit Mon Amour. Het was het begin van een lange zeer succesvolle periode die in 2007 stopte met een afscheidsconcert in Ahoy Rotterdam.

Tickets voor dit herinneringsconcert, zowel zit- als staanplaatsen zijn verkrijgbaar bij de Rodenburghal en online te bestellen via www.sikkocazemier.nl/tickets. Het aantal zitplaatsen is beperkt. Voorkom teleurstelling en bestel op tijd.

Deel deze pagina